22.7.13

gib.gov.tr MTV Hesaplama

Resmi Gazete'de yayınlanan 28 Aralık 2012 tarihli tebliğ ile motorlu taşıt vergisi hesaplamak için kullanılan katsayılar açıklanmış olup, motor hacimlerine göre araçlar için 2013 yılında iki kez alınan Motorlu Taşıtlar Vergisi tablo halinde verilmiştir. MTV Hesaplama değerleri için aşağıda verdiğimiz gib MTV Hesaplama sayfasına ulaşabilirsiniz.


https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV


gib.gov.tr MTV Hesaplama toplam 28 oy alarak 9 / 10 puan almıştır. Oy verebilmek için giriş yapmalısınız.

17.7.13

gib.gov.tr motorlu taşıtlar borç sorgulama

Bir önceki yazımızda dediğimiz gibi gib.gov.tr motorlu taşıtlar vergisi ödeme zamanı geldi çattı. Temmuz 31'de bitecek olan MTV borç ödeme dönemi için öncelikle 2013 MTV hesaplama linkinden aracınız 2013 temmuz vergisinin ne kadar olduğunu öğrenin daha sonrasında plaka, tescil tarihi ve T.C Kimlik no ile 2013 MTV ödeme sayfasından ödemelerinizi yapabilirsiniz.


https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_MTV_SORGU

12.7.13

MTV Sorgulama ve Ödeme Temmuz 2013

Temmuz ayı ile birlikte MTV ödeme zamanı geldi ve herkes araca ait MTV sorgulama işleminin nasıl yapılacağını merak etmeye başladı.

MTV Sorgulama ile ilgili gib.gov.tr açıklaması

Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2013 yılına ilişkin ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü sona erecektir.